28 augustus 2018

Diensten

”Laat mij schrijven wat jij wilt zeggen.”

Vaak heb je een bepaalde boodschap of tekst in gedachten, maar lukt het niet om dit duidelijk op papier te krijgen. Daar kan ik je mee helpen.

”Een foto zegt meer dan duizend woorden.”¬†Niet als het aan mij ligt!¬† Een goede tekst kan een enorm veel verschil maken.¬†Ik maak van jouw duizend woorden een echt verhaal dat boeit tot en met de laatste punt.

Schrijven

Ik schrijf al je on- en offline teksten. Hierbij kun je denken aan webteksten en blogs (ook nog eens hartstikke SEO), artikels in gedrukte en online media of een leuke column: naast tekstschrijver ben ik ook professioneel warhoofd en brokkenpiloot. Levert leuke verhalen op!

Redigeren/corrigeren

Loopt je tekst niet helemaal soepel of barst het van de spelfouten? Ik zet graag de spreekwoordelijke puntjes op de i van jouw tekst.

Storytelling

Heb jij niks met loze feiten en data? Fijn. Ik ook niet. Ik ben ervan overtuigd dat storytelling jouw bedrijf verder kan helpen. Laat mij je lezers meevoeren over kronkelende bospaadjes, langs kolkende rivieren of in stadse jungles. Een goed verhaal zegt zoveel meer en blijft daarnaast veel beter hangen.

Niet alleen voor bedrijven

Als tekstschrijver ben ik er absoluut niet alleen voor bedrijven, maar juist ook voor jou. Als tekstschrijver zou ik je bijvoorbeeld kunnen helpen met het vinden van de juiste woorden voor een speech zodat iedereen onlosmakelijk aan je lippen hangt. Een scriptie saai en onleesbaar? Niet onder mijn toezicht!

Tekst voor een bruiloft

Ga je binnenkort trouwen maar kun je je liefde niet goed uitdrukken op papier? Samen maken wij een onvergetelijk en liefdevol verhaal voor tijdens de ceremonie.

Tekst voor een begravenis

Schieten woorden tekort maar wil je toch een mooie anekdote of verhaal delen over je geliefde? Tijdens zo’n verdrietige periode kan dat ontzettend moeilijk zijn. Wil je graag dat ik je help bij het vinden van de juiste woorden voor je naaste? Neem dan even contact met me op. We bespreken samen de mogelijkheden. Ik help je graag met het maken van een eervolle en mooie tekst.

Mijn lievelingsonderwerpen:

Hoewel ik graag over de meest uiteenlopende onderwerpen schrijf, zijn dit mijn lievelingsonderwerpen:

  • Medisch/gezondheid (ik ben naast tekstschrijver ook BIG geregistreerd¬† ZZP-verpleegkundige)
  • Bloggen
  • Ondernemen
  • Lifestyle
  • Eten en drinken
  • Mode
  • Ouderschap
  • Reizen

Grafisch ontwerp

Naast tekst kan schrijfmevrouw ook de vormgeving verzorgen. Ik werk namelijk samen met grafisch ontwerper Mathieu van Cubic Canvas. Zo komt jouw visie of verhaal perfect tot zijn recht in tekst en vorm. Klik hier voor meer informatie.

Staat jouw opdracht hier niet tussen? Geen probleem! Neem gerust contact met me op. Dan bespreken we samen vrijblijvend wat er allemaal mogelijk is.