Mijn eerste blog

Sorry voor de droge titel. Het heeft even geduurd maar dan heb je ook wat: mijn allereerste ‘zakelijke’ maar zeker niet suffe en formele blog hier op schrijfmevrouw.nl.  Hoewel een aantal mensen mijn blogs misschien al kennen van voorheen juliaflynn.nl en nu strijkenissuf.nl, hoop ik natuurlijk ook nieuwe lezers te ronselen!  

Voor diegene die me nog niet kennen, mijn naam is Jeanine Kranendonk – Suiker, 28 jaar (nog eventjes dan) en mama van twee jongens en een meisje. Allemaal even stout. Hoewel ik me al meer dan vijf jaar bezig houd met schrijven, ben ik eigenlijk verpleegkundige en autodidact in het schrijven. Dat weerhield me er echter niet van om van mijn passie een van mijn banen te maken. Daarnaast ben ik namelijk ook nog ZZP verpleegkundige en eigenaar/blogger van strijkenissuf.nl.

Druk? Misschien, maar wanneer ik schrijf voelt dat absoluut niet als werken! Integendeel juist. Voor mij dus niet meer dan logisch om met schrijfmevrouw te beginnen.

Waar kun je me voor inhuren?

Schrijfmevrouw is een tekstbureau en daarmee ben ik tekstschrijver. Al geef ik de voorkeur aan de meer hippe benaming; woordkunstenaar. Maar dan heb je waarschijnlijk nog steeds geen idee wat ik precies doe behalve teksten schrijven.

Mijn missie: ‘’ik schrijf wat jij wilt zeggen.’’ Wat ik daarmee wil zeggen is dat ik voor jou opzoek ga naar de woorden die jij wilt zeggen. Ik ga voor je opzoek naar de woorden die jij als bedrijf wilt uitdragen. Of schrijf leuke, interessante en prikkelende content voor jouw bedrijf of magazine. (droom opdracht!)

Daarnaast vind ik het leuk om reeds geschreven teksten nog mooier te maken door ze te redigeren en corrigeren. Maar ik kan je bijvoorbeeld ook helpen bij het vinden van de juiste woorden  voor een afscheid, of juist voor een bruiloft. Op mijn dienstenpagina vind je nog meer informatie!

Welke blogs ga je hier lezen?

Allereerst natuurlijk al mijn avonturen op schrijfgebied. Al is het maar om te laten zien dat het leven van een schrijver helemaal niet stoffig en suf is. Strijken daarentegen. Dat is pas suf!

Daarnaast wil ik als schrijfmevrouw natuurlijk tips met jullie delen binnen mijn vakgebied maar ook columns, rijmpjes, quotes en korte verhalen.

Huishoudelijke mededeling

En dan nog een huishoudelijke mededeling (zonder strijkijzer): Mocht je iemand kennen die opzoek is naar een tekstschrijver: dan stuur je die natuurlijk regelrecht door naar mij ( want anders stuur ik slechte karma jouw kant op)! Je kunt wel zien dat ik een passief-agressieve verkooptactiek hanteer. 😉

Dat gezegd hebbende wil ik je vooral bedanken dat je me volgt en hopelijk blijft volgen. Zelfs als ik je weer eens lastig val met een van mijn tekst-verkooppraatjes.

Tot schrijfs!