24 augustus 2018

Portfolio

Inmiddels heb ik al aan veel leuke projecten mogen werken.  ik schreef teksten voor diverse bedrijven waaronder een zorginstelling, en een online magazine voor verpleegkundigen. Maar daarnaast heb ik ook al samengewerkt met verschillende ondernemers.

Strijkenissuf.nl

Mijn grootste trots is mijn personal lifeblog www.strijkenissuf.nl voor hedendaagse mama’s die ook wel wat beters te doen hebben dan de hele dag strijken. Je vindt hier een uitgebreid aanbod van artikels over onderwerpen in de categorie: ouderschap, gezondheid, eten en drinken, lifestyle, werk en shoppen. Dit geeft een goed en compleet overzicht van mijn schrijfstijl.

Cubic Canvas

Voor grafisch ontwerper Mathieu van der Horst schreef ik verschillende webteksten voor zijn bedrijfspagina Cubic Canvas.

Praktijk het groene hart

Voor praktijk Het Groene Hart herschreef ik de teksten op de frontpage. Verder verzorgde ik de teksten voor het drukwerk en reclamemateriaal en enkele social media teksten. Daarnaast had ik een adviserende rol in het design van de website. (http://praktijkhetgroenehart.info/

Daan’s koolhydraatarme recepten

Voor daanskoolhydraatarmerecepten.nl herschreef ik diverse pagina’s. Daarnaast heb ik een grote rol gehad in het vernieuwen van de website naar het huidige design.

Vincere group

Voor Vincere en Sterk!GGZ schreef ik uiteenlopende teksten zoals onder andere deze advertorial voor Dokter.nl Daarnaast schreef ik de tekst voor de patiëntenbrochure en heb ik een aantal vacatureteksten geschreven voor Vincere.

Online magazines:

Daarnaast schrijf ik af en toe teksten voor Historiek.net en Nursestation.nl

Een voorbeeldartikel voor Nursestation vind je hier.

 

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met me op en wie weet schrijf ik binnenkort ook jouw tekst.