20 januari 2019

Werkwijze

Iedere tekstschrijver hanteert zijn eigen werkwijze. Natuurlijk is het vooraf fijn om te weten hoe ik te werk ga, daarom vertel ik je daar graag wat meer over.

Hoe gaat schrijfmevrouw te werk?

Nadat je contact met me hebt opgenomen spreken we af dat we telefonisch, via skype of bij jou aan de keukentafel jouw wensen bespreken. Het is handig om me zoveel mogelijk informatie te geven over de doelgroep en je wensen. Zo kan ik een tekst perfect op maat schrijven. Ben je overtuigd dan maak ik een offerte voor je. Ga je akkoord met de offerte dan spreken we een deadline af.

Ik ga voor je aan de slag, kruip in de huid van je doelgroep: wat willen ze weten, wat hebben ze nodig? Welke tone of voice? Vervolgens vertaal ik dat in een mooi stukje tekst precies zoals jij wenst.

Wanneer het af is, leverĀ  ik je de tekst aan in pdf. Dan kun je de tekst bekijken en eventueel van feedback voorzien. Ik hanteer hierbij twee correctierondes. Wanneer de betaling binnen is krijg je de tekst aangeleverd in Word en is de tekst dus vrij om te gebruiken voor publicatie.